2008-02-22

Winuntaris

Del web de la Paeria de Lleida:

Voluntaris joves a les llars de jubilats
Atendran les consultes de la gent gran a les aules de Windows

SERVEIS PERSONALS I SALUT PÚBLICA
La Regidoria de Serveis Personals ha endegat un projecte de col·laboració dels voluntaris de Joventut i les llars municipals de jubilats amb Winaula. La iniciativa permet que la gent gran tingui suport i assessorament dels joves quan utilitzen les aules de Windows. L'experiència s'ha iniciat aquesta setmana a les llars municipals de Santa Cecília de Cappont, de Santa Teresina i del Pilar.

Serveis Personal considera que les relacions intergeneracionals són positives i enriquidores per a les dues parts (i per a una tercera) i, per aquest motiu, es programen activitats encaminades a afavorir aquest contacte entre diferents col·lectius d’edat.

D'altra banda, l’Ajuntament promou activitats de formació en l’àmbit del Windows i les noves tecnologies privatives per tal que la gent gran hi tingui accés i no en quedi fora.

He canviat les paraules ciberaula i informàtica per altres de més concretes. Les paraules en negreta són afegitons meus, però em sembla que no desvirtuen la notícia.


Tafaneja

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És el que tenim a Lleida. Molts lluitem pel programari lliure i uns pocs, el més poderosos, ho fan per a que el programari privatiu aguanti un temps més. Però acabarem guanyant !!

Rafael Carreras ha dit...

I tant! No ho dubto no per un moment. Però aquestes coses enradereixen l'inevitable dominació mundial. :-)