2008-02-20

Jocs per a "PC"

Des de temps immemorials, els jugadors pregunten quan hi haurà els jocs comercials per a GNU/Linux. Ara ja se sap la resposta per aquests propers anys: no n'hi haurà.

Ahir es va constituir a San Francisco la PC Gaming Alliance per part d'Acer, Dell, Intel, AMD, ATI, NVidia i Microsoft.
Ironically, the maker of one of the consoles being blamed for cutting into the PC's market share is also on the PCGA's board. After spending billions on launching and promoting the Xbox 360, Microsoft has joined the board as part of its re-invigorated PC gaming initiative, Games for Windows.

Aquesta PCGA és una organització sense afany de lucre dedicada al màrqueting conjunt i la promoció del joc per a PC. La barra de les empreses arriba ja a límits insospitats temps enrera.

1 comentari:

Giorgio Grappa ha dit...

"Aquesta PCGA és una organització sense afany de lucre dedicada al màrqueting conjunt i la promoció del joc per a PC."

Deu ser cosa de l'hora intempestiva. El cas és que, després de llegir aquest fragment sis voltes, continue sense tindre clar si es tracta d'una contradictio in essentia o d'una contradictio in termine.

Personalment, els jocs no m'interessen; però sóc conscient de la importància que tindrien de cara a la popularització de Linux, i de com, la seua mancança, hi juga en contra.