2005-04-18

Marató de Taiji de Catalunya


Ha estat un èxit immens d'assistència, sobretot, però també de públic. Al matí hi va haver uns 300 participants. M'ha semblat tan bèstia que em fa l'efecte que podria arribar a morir d'èxit, si la cosa segueix augmentant a aquest ritme.
El meu nom sortia al cartell de presentació, com a monitor dels tallers a realitzat a migdia, que no s'han pogut fer perquè hi havia tantíssims grups per a participar que no hi havia temps per a res més. Hi havia, com no, el Marcelo, fotògraf oficial de l'event, webmestre de Taijifushun.org i membre de Caliu :-). Dissabte me'l vaig trobar a la festa d'instal·lació perquè hi anava pels tallers i vam anar a dinar plegats.
La Nuri va fer-nos fotos al grup de vano de l'Evelyn Cabiles (a la foto, amb gorra). La foto que es veu és d'allà.
La Marató és l'event de Taiji més important que s'organitza arreu de l'estat, tot i que aquesta era la Marató de Catalunya. La d'Espanya també l'organitza el Dom Sales, al mateix lloc, el Maremàgnum de Barcelona, cap a l'octubre de cada any. Una de les claus de l'èxit és que l'organitzador és aliè a cap federació esportiva i que la federació competent en aquest terreny, en teoria la federació de Judo i disciplines associades, no hi ha ficat cullarada. Espero que no la hi fiqui mai, no crec que el Dom els hi deixés.