2008-01-17

Canvi de fil de notícies


Ahir vaig canviar de fil de subscripció de notícies en català. Després de molts anys de fidelitat a Vilaweb, estic provant enotícies, de moment amb bon resultat. No és que Vilaweb no m'agradés, és que cada cop tolero menys el piloteig constant de tot el que faci olor de poma. L'última notícia que hi vaig llegir va ser aquesta, però en tenen cada dia, potser una mica massa per a un diari generalista, no?

La vinyeta és de Geek and Poke.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

tens bastanta raó, tot i que vilaweb de tant en quan també fa articles de programari lliure, com l' ultim de miro, el programa de tv rss. Nose si e-noticies en dona d' aquestes noticies. :P

Personalment el bombardeig que fan alguns dels productes de apple, em fa por, ja que, fan que els usuaris rebotats de Vista, no arribin on haurien d' arribar, a GNU/Linux.

Anònim ha dit...

A veure quan aguantes l'e-bruticies :)

Jo m'hi vaig llevar cansat de veure com atacaven l'Oriol Ferran coincidint amb la campanya de les megacorporacions del programari privatiu per què perdien terreny a l'administració catalana.

Rafael Carreras ha dit...

Sí, ja he vist un parell de titulars sospitosos. Però bé, ja seguiré cercant, i sinó, puc viure perfectament sense notícies en català, al cap i a la fi tinc sempre la ràdio engegada.