2007-11-07

Igualtat sexual

Ahir tocava reunió de classe del meu fill i hi vaig anar com cada any. Hi havia quinze mares, un avi, un germà gran i un pare (jo). Em sorprèn que cada any que passa la proporció de pares mascles sigui menor, tot i la propaganda oficial. Cal dir també que vaig haver de demanar a la feina de sortir mitja hora abans per a poder arribar a temps, però imagino que algunes de les quinze mares també ho havien de fer. Està mal vist encara que els homes demanin sortir abans de la feina per a anar a una reunió d'escola dels fills?

4 comentaris:

Edi ha dit...

Suposo que depèn de l'empresa. A la meva hi ha algun que cada 2 per 3 s'en va a les 16:30 (2 hores abans) per recollir els nens. Això si, ho fa per que la seva dona no pot anar aquell dia.

OddBall ha dit...

El més extrany és que acabin anant un avi i un germà gran. Per acabar de valorar bé el fet hauríem de saber quants pares no van anar-hi.

Rafael Carreras ha dit...

Hi va anar un pare i no hi van anar 27 pares.

JoanCG ha dit...

Home, fins i tot sabent que vivim a una societat força masclista encara aquesta xifra em sobta molt. Només un pare!!
Jo gracies a deu i pel bé del mon no tinc fills, però si els tingues voldria participar en la seva educació.

I no em crec que tots els pares estiguessin treballant i les mares no. Vaja, si es així el problema que tenim en la nostra societat seria encara pitjor...