2006-01-02

La llei del tabac

Doncs avui he mirat pel barri com va la cosa als bars i m'he trobat que 8 tenien el cartell que diu que s'hi pot fumar, 3 el de que no s'hi pot fumar, i 2 no tenien cap cartell (per tant, incumplien la llei). Ha estat una grata sorpresa trobar-me bars on la gent ja no fuma, no m'ho esperava pas. Potser sí que al final servirà d'alguna cosa la llei. Per a celebrar-ho, he anat a un d'ells i m'he pres una cervesa: 1,40 €!
A la feina, el canvi ha estat radical, com més avançava el mes de desembre, més es fumava als edificis, on en teoria estava prohibit per l'empresa, i avui ja no hi fumava ningú. Ja veurem si al març encara segueix.

3 comentaris:

Edi ha dit...

Impressionant. A veure si arriba al nivell de Itàlia, on dóna gust anar-se de marxa i que a l'endemà la roba no faci pudor a fum.

Edi ha dit...

He sentit comentaris que deien que de 15 bars per on han passat els 15 deixaven fumar (crec que era a Madrid). A la tele no diuen que ha estat un fracàs?? Com a minim, a la COPE ho diran, no?

Rafael Carreras ha dit...

Doncs no ho sé, com que ni miro la tele ni sento la COPE...
Però era previssible, aquests que no deixen fumar em semblen els més llestos, la veritat. Jo ja només penso prendre un cafè amb olor de cafè.