2005-09-05

200 Ubuntus per a repartir

Avui he rebut les 200 Ubuntus que em van prometre els de Canonical. Són poquetes, però l'Àlex en té més de les jornades de Vilanova.
Com a hores d'ara ja hauria de saber tothom, el proper dissabte 10 se celebra el Dia de la Llibertat del Programari. A Barcelona, el celebrarem a la Plaça de Catalunya, davant de la porta de l'Fnac, de 10 a 20 h, i quanta més gent serem, més gent serem capaços d'informar. Disposem de 500+200 distribucions Ubuntu i estem a l'espera de rebre unes quantes més de Càtix 1.1. Tot això s'haurà de repartir i explicar mínimament què s'hi pot fer amb això on es pot trobar informació ajuts per a fer-ho anar. També tindrem samarretes i polos conmemoratius a preu de cost i enganxines. Els/les que tingueu pensat passar-hi el dia o part del dia, si us plau, aviseu-me per a poder planejar el dia i les activitats. Aquest és un event per al qual no calen grans aptituds tècniques: no és traduir ni programar, ho pot fer tothom que vulgui i és una bona manera de col·laborar amb el programari lliure.

A més, Caliu vol fer acte de presència a la Fira de Barcelona, on es fa una fira d'associacions i on ens han convidat i hi tenim un petit espai reservat, però per a això necessitem encara més gent.

Pels que sigueu de les Terres de l'Ebre o rodalies, els Bernats Pescaires celebren a Amposta el Dia de la Llibertat de Programari.

Actualització dia 6: ja tenim les Càtix 1.1 de la Regiduria de Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona. En total tenim 700 Càtix i 700 Ubuntu.
Al final, resulta que l'acte de la Fira de Barcelona no es farà i potser es farà a la primavera.