2006-07-08

Jornades de Programari Lliure

Encara ara sóc a les Jornades de Programari Lliure que organitza la Càtedra de Programari Lliure de la UPC. Hi he vingut dijous i divendres a la tarda i avui al matí, fins que s'acabin per a muntar una paradeta de Caliu (encàrrec del president que finalment no ha pogut venir) i vendre samarretes i polos de Caliu i uns pingüins de peluix que vaig trobar a una botiga de xinesos i que han volat de seguida, apart de donar informació sobre l'associació i el Programari Lliure. Anit vaig anar també al sopar de les Jornades on vaig conèixer personalment en Benjamí Villoslada i en Ricardo Galli.

Em diuen que no hi ha vingut gaire gent, si tenim en compte que s'han fet a Barcelona, cosa que en teoria atreu més gent que si es fan a Manresa o Vilanova, però es veu que sempre hi vé la mateixa gent, fins i tot les mateixes persones.

I és que, encara que el Programari Lliure és molt més conegut que fa cinc anys (quan van començar les Jornades), potser no interessa prou a la gent, igual que no interessa tant el programari en general, o fins i tot la tecnologia.